Verdubbeling van de productiecapaciteit bij Palsgaard in Zierikzee
Palsgaard A/S is sinds 1917 een internationale speler in emulgatoren en stabilisatoren voor zoetwaren, zoals chocolade 🍫. De wereldwijde marktleider groeit zo hard dat de fabriek die 20 jaar geleden is gebouwd, omdat de oude niet meer voldoende capaciteit bood, ondertussen ook niet meer voldoet.
𝐓𝐢𝐣𝐝 𝐨𝐦 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐢𝐞𝐜𝐚𝐩𝐚𝐜𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐭𝐞 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥𝐞𝐧!
Palsgaard wilde niet alleen de productiecapaciteit vergroten maar ook meteen de productiemethoden moderniseren, slimmer produceren en een nog betere beheersing krijgen van de productkwaliteit. Hiervoor werden onze collega’s van Batenburg Bellt ingeschakeld. Zij optimaliseren door te automatiseren. Dat doen ze met diepe kennis en expertise van operationele continuïteit en beveiligde industriële processen. Van ontwerp, ontwikkeling en implementatie, tot installatie en onderhoud.
De nieuwe fabriek werd gisteren feestelijk geopend en onze collega Michael Derksen was hierbij aanwezig om Joris Dhont te feliciteren en te proosten op nog vele mooie jaren van samenwerking.