Verdubbeling van de productiecapaciteit bij Palsgaard in Zierikzee



Palsgaard A/S
is sinds 1917 een internationale speler in emulgatoren en stabilisatoren voor zoetwaren, zoals chocolade ๐Ÿซ. De wereldwijde marktleider groeit zo hard dat de fabriek die 20 jaar geleden is gebouwd, omdat de oude niet meer voldoende capaciteit bood, ondertussen ook niet meer voldoet.

๐“๐ข๐ฃ๐ ๐จ๐ฆ ๐๐ž ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ž๐œ๐š๐ฉ๐š๐œ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ ๐ญ๐ž ๐ ๐š๐š๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐๐ฎ๐›๐›๐ž๐ฅ๐ž๐ง!

Palsgaard wilde niet alleen de productiecapaciteit vergroten maar ook meteen de productiemethoden moderniseren, slimmer produceren en een nog betere beheersing krijgen van de productkwaliteit. Hiervoor werden onze collegaโ€™s van Batenburg Bellt ingeschakeld. Zij optimaliseren door te automatiseren. Dat doen ze met diepe kennis en expertise van operationele continuรฏteit en beveiligde industriรซle processen. Van ontwerp, ontwikkeling en implementatie, tot installatie en onderhoud.

De nieuwe fabriek werd gisteren feestelijk geopend en onze collega Michael Derksen was hierbij aanwezig om Joris Dhont te feliciteren en te proosten op nog vele mooie jaren van samenwerking.