Batenburg Magion is al meer dan 30 jaar actief in de procesindustrie. We zijn als geen ander in staat om onze klanten te begeleiden met een ​optimaal, veilig en duurzaam productieproces.

Bij onze aanpak ligt de nadruk op een gelijkwaardig partnership met meerjarige samenwerking. De synergie die hieruit voorkomt levert legio voordelen op: betere voorcalculaties en risico-inventarisaties, kortere doorlooptijden, kostenbesparingen en niet onbelangrijk: meer werkplezier voor alle betrokkenen!

Onze expertises


Wij bieden onze kennis en expertise aan in drie disciplines die gespecialiseerd zijn in het desbetreffende gebied. Tevens zijn we zeer goed in staat deze expertises samen te voegen in een multidisciplinaire oplossing. 

Nieuws & Projecten

Als partner voeren wij projecten uit die bijdragen aan de volgende thema's:

Klik op de iconen om verder te gaan

Kenmerken van de nieuwe industrie:

Kenmerken van de nieuwe industrie:

- Toewerken naar producten en energie uit een koolstofarme en circulaire economie
- Reduceren van emissies op bestaande productie volgens de wet en regelgeving
- Vergroting inzicht in de operaties van de organisatie door middel van betrouwbare productiegegevens
- Een veilige integratie en dataoverdracht tussen verschillende systemen

De integratie tussen IT en OT is van steeds groter belang voor de productie in de toekomst, maar brengt complexe uitdagingen met zich mee. Een kritische succesfactor in onze projecten is de combinatie van mens en techniek. Batenburg Magion werkt in projectteams met OT experts die de combinatie van IT en OT vereisten begrijpen. Op die manier kunnen we onze klanten goed begeleiden.

Batenburg Magion werkt op diverse projecten die deze uitdagingen terugbrengen naar haalbare stappen en doelen die resultaat opleveren. Onze ervaring is dat als grote IT/OT projecten die veel geld en tijd kosten, worden opgesplitst in kleinere innovatieve projecten, de doorlooptijd en kosten worden gereduceerd.

Sitemap