Batenburg IAS en S.V. Promptus Imperii starten samenwerking

We zijn verheugd te kunnen melden dat we vanaf aankomend schooljaar sponsor zijn van S.V. Promptus Imperii, de studievereniging van de opleiding Technische Informatica van de Avans Hogeschool Breda.

S.V. Promptus Imperii is de studievereniging van Technische Informatica aan Avans Hogeschool te Breda. De vereniging is opgericht door drie ambitieuze studenten, met als doel studenten van Technische Informatica een veilige omgeving te bieden waar zij zich sociaal, maar ook zeker professioneel kunnen ontwikkelen. Daarnaast willen zij het werkveld betrekken bij de studie zodat de kansen van onze studenten nog meer worden verbreed.

Bij Batenburg IAS werken al oud studenten van de Technische Informatica opleiding van de Avans Hogeschool Breda. vandaar ook dat het bedrijf contact heeft gezocht met S.V. Promptus Imperii om te kijken of een intensievere samenwerking mogelijk was. Dit heeft ertoe geleid dat Batenburg IAS vanaf schooljaar 2023/2024 sponsor is van de studievereniging. Dit houdt concreet in dat we de studievereniging ondersteunen bij het organiseren van leuke activiteiten voor de studenten. Ook gaan we lezingen gaan geven over ons vakgebied zodat studenten een idee krijgen welke mogelijkheden er allemaal zijn na hun studie.

Sitemap