Industrial cybersecurity: bescherm je operationele omgeving

Onze luchthavens, de Afsluitdijk, drinkwaterbedrijven, havens, voedselproducenten, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen en meer: Allemaal van vitaal belang voor onze maatschappij. Dat betekent niet alleen dat een veilige IT-omgeving hoog op de lijst staat, maar ook de veiligheid van de operaties en werkvloer. Dat is je OT of Operational Technology. Die wil je beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook daarvoor kun je terecht bij de experts van Batenburg Industrial Automation. Zij zorgen ervoor dat jouw OT Cyber Secure is, zodat je gegarandeerd veilig je bijdrage aan de maatschappij kunt blijven leveren.
Meer informatie?

De operatie voorop

De risico's in kaart 

Bij cybersecurity denk je meestal meteen aan je IT-omgeving, maar ook de operationele omgeving is minstens zo kwetsbaar  en een aantrekkelijke prooi voor kwaadwillenden. Logisch dus dat je ook daar je beveiliging op orde moet hebben. Maar hoe weet je wat de risico’s zijn en waar die zich in de operatie bevinden? De expertise en capaciteit om dat in beeld te brengen ontbreekt vaak, net als de mogelijkheid om gericht actie te ondernemen.

Implementeren en aanpakken

Batenburg helpt al meer dan 15 jaar klanten in de procesindustrie met de implementatie van IT én OT cybersecurity. Daarbij maken we gebruik van onze kennis en ervaring door het toepassen van industriële standaarden, zoals de ISA/IEC 62443. Onze engineers hebben zowel kennis van de procesomgeving als cybersecurity. Dankzij die combinatie zijn wij in staat om het proces van advies tot implementatie compleet te verzorgen. Zo ben jij als onderneming klaar voor NIS2

Geen dikke rapporten, wel praktisch advies

Geen werkvloer of procesinrichting is hetzelfde, daarom zijn al onze adviezen volledig op maat. Na veldonderzoek kunnen we gerichte aanbevelingen doen en komen we met een actieplan, dat is afgestemd op de dagelijkse operatie. Daarbij houden we rekening met kritische factoren, waarin ook de kosteneffectiviteit een belangrijke rol speelt.

 

Onze Industrial Security Life Cycle aanpak

Volg ons op sociale media


Over Batenburg Techniek

Bij Batenburg Techniek houden we ons bezig met de ontwikkeling en integratie van cybersecurity en denken we mee met de klant voor een passende oplossing. Door onze technische kennis over het automatiseren, beveiligen en efficiënter maken van productieprocessen dragen we bij aan een duurzame, innovatieve en toekomstbestendige procesindustrie.

Nieuws & Projecten

Bekijk meer
Sitemap