Samenwerking met Brouwerij Bosteels

Consumption and Production

Al meer dan 200 jaar met passie bier brouwen

In hartje Buggenhout ligt Brouwerij Bosteels, waar passie voor het bierbrouwen leeft. Na meer dan 200 jaar in de handen van familie Bosteels rekent de brouwerij vandaag op de ambacht van zeven generaties. In 1791 richtte Jean-Baptiste Bosteels de brouwerij op en stierf helaas 3 jaar later. De generaties die volgden hebben met evenveel passie de brouwerij overgenomen en zijn, zelfs tijdens de wereldoorlogen, nooit gestopt met brouwen.

In samenwerking met Batenburg Bellt wordt hier gewerkt aan de procesautomatisatie. Dit betreft verschillende projecten, waarbij er wordt gezorgd voor efficiëntie, tijdwinst en optimalisaties. Hierbij kun je denken aan: loogtanks, trubtanks, de CIP-stations, maar zeker ook beerpipemodules. Dit doen we in het kader van een SLA-dienst en dagelijkse werkzaamheden. Meer weten over dit toffe project? Bekijk dan onderstaande video. 


Batenburg Industrial Automation

Elke dag richten wij ons op het slimmer, efficiënter, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van onze klanten. Dat doen wij door slimmere producten te leveren, te installeren en door hoogwaardige software te ontwerpen om processen en systemen te besturen. Denk daarbij aan digital twins, predictive maintenance en augmented en virtual reality-oplossingen. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers, partners, universiteiten, hogescholen en researchinstellingen maken wij de nieuwste technologieën praktisch toepasbaar.

Lees meer over:

Sitemap