De NES is een Sociëteit met 50 organisaties in de elektrotechniek. Er wordt vakkennis gedeeld. En er worden evenementen georganiseerd, zoals kookclubs, golfwedstrijden en studiereizen naar het buitenland.

 

Batenburg Digit is lid van Techniek Nederland. We participeren in de Beleid Advies Commissie Economische Zaken en de Beleid Advies Commissie InnovatieGroep. De eerste adviseert het bestuur over ondernemersvraagstukken, de tweede over nieuwe technologie.

 

elpt ondernemers. De Adviseur van Ondernemersklankbord is een geroutineerde ondernemer, kan zich inleven in uw vraagstuk en zal u met raad en daad bijstaan. DIGIT maakt deel uit van Ondernemersklankbord. 
                                                                        
Ondernemersklankbord helpt ondernemers. De Adviseur van Ondernemersklankbord is een geroutineerde ondernemer, kan zich inleven in uw vraagstuk en zal u met raad en daad bijstaan. DIGIT maakt deel uit van Ondernemersklankbord. Ondernemersklankbord helpt ondernemers. De Adviseur van Ondernemersklankbord is een geroutineerde ondernemer, kan zich inleven in uw vraagstuk en zal u met raad en daad bijstaan. DIGIT maakt deel uit van Ondernemersklankbord. 
                                                                       
 
Sitemap