ABB SattLine besturingen

Batenburg IAS heeft jarenlange ervaring met ABB SattLine. Het merendeel van onze werknemers is ABB gecertificeerd en zijn er veel aan ABB gerelateerde projecten succesvol uitgevoerd. Ook is Batenburg IAS als partner van ABB al jaren gecertificeerd Value Provider.

ABB SattLine is begin jaren 90 op de markt gekomen en is succesvol ingezet in vele fabrieken en andere besturingsprocessen. In die tijd was ABB SattLine zijn tijd ver vooruit omdat het beschikte over grafische programmeerinterface. Nog steeds draaien veel fabrieken op ABB SattLine.

Batenburg IAS beschikt over veel engineers die software aanpassingen uit kunnen voeren in ABB SattLine PLC’s. Ook beschikt Batenburg IAS over engineers die ABB SattLine systemen kunnen onderhouden en upgraden. Zo kunnen de SattLine werkstations voor Batenburg IAS voorzien worden van de laatste besturingssystemen. Ook kan Batenburg IAS oude SattLine hardware vernieuwen. ABB brengt nog steeds nieuwe hardware uit voor ABB SattLine. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om ABB SattLine gevirtualiseerd te draaien. 

Mocht u er toch aan denken om uw ABB SattLine systeem te vervangen dan bent u ook bij Batenburg IAS aan het juiste adres. De laatste jaren hebben wij succesvol SattLine besturingen gemigreerd naar bijvoorbeeld ABB System 800xA. Ook is het mogelijk om ABB SattLine en ABB System 800xA naast elkaar te draaien en om ze onderling met elkaar te laten communiceren. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ABB SattLine

Sitemap