ABB Breakthrough Win Award voor Batenburg IAS

Tijdens de ABB EMEA Partner Conference in Praag op 22 en 23 oktober 2014 heeft Batenburg IAS uit handen van Tobias Becker, CEO en Global Business Unit Manager ABB Control Technologies, een Breakthrough Win award mogen ontvangen. Deze award is toegekend aan Batenburg IAS voor het werk wat we verzet hebben om bij Milcobel System 800xA in te zetten in concurrentie met PCS7.

Karel Walinga, partnermanager van ABB in Nederland vertelt: “Tijdens het jaarlijkse Europese Partner Event werd de “Break Through” Award uitgereikt. Dit is een Award die wordt uitgereikt voor een project waarbij de standaard van een klant door een ABB Partner doorbroken wordt. Dit jaar ging deze Award terecht naar onze ABB PA Partner Batenburg IAS uit Zundert omdat Ron de Bruijn en zijn mannen in staat zijn gebleken om bij een grote zuivelklant het ABB 800xA DCS systeem -in plaats van de huidige bedrijfsstandaard Siemens PCS7- succesvol te implementeren.”

Ron de Bruijn, directeur van Batenburg IAS : “Dit is uiteraard een erkenning waar we enorm trots op zijn! Het is fijn om te merken dat niet alleen de klant weet te waarderen waar de kwaliteiten en toegevoegde waarden liggen, maar dat ook de leverancier dat weet te waarderen. De samenwerking met ABB voor dit project is prima verlopen en heeft mede bijgedragen aan het succes van het project.”

Batenburg IAS heeft bij Milcobel inmiddels drie grote projecten uitgevoerd met ABB System 800xA, waaronder de nieuwe mozzarellalijn bij Milcobel Langemark die dit jaar in bedrijf is gegaan. In de toekomst zullen er nog meer projecten gaan volgen.

Sitemap