ABB Liquid Routing Library voor ABB System 800xA officieel gereleased

ABB Liquid Routing Library voor ABB System 800xA officieel gereleased

 

De nieuwe ABB Liquid Routing Library voor ABB System 800xA is officieel gereleased door ABB. De ABB Liquid Routing Library is een nieuwe 800xA library die de Routing en Cleaning in Place vereisten van de procesindustrie aanpakt. De presentatie van de nieuwe ABB Liquid Routing Library is ook een grote mijlpaal voor Batenburg IAS. Vanwege de ervaring van Batenburg IAS met de ABB ProBase Library en zijn voorgangers Foocos2 en Foocos3, werkte ABB nauw met ons samen om een ​​belangrijke rol te spelen bij de ontwikkeling van de nieuwe Liquid Routing Library.


Voorbeeld van een routing applicatie in ABB System 800xA

De Liquid Routing Library is een nieuwe ABB System 800xA library van de ABB Hybrid Industries Product Group – gericht op de Routing en Cleaning in Place vereisten van de procesindustrie. De library is bij uitstek geschikt voor subsegmenten van de Food & Beverage industrie zoals zuivel, brouwerij, suiker en eetbare oliën enz. De bibliotheek kan ook worden gebruikt voor tank farms en andere chemische procesinstallaties. Deze bibliotheek biedt een hoge mate van engineering-efficiëntie en flexibiliteit voor operators van deze installaties. Meer details over de ABB Ability™ Liquid Routing Library staan op de site van ABB.

De nieuwe ABB Liquid Routing Library is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de reeds bestaande ABB ProBase Library. Als partner van ABB zijn we goed bekend met de ABB Liquid Routing Library en zijn voorloper ABB ProBase. Inmiddels hebben we met beide ABB libraries meerdere projecten uitgevoerd bij verschillende klanten in de Food & Beverage industrie. Neem daarom gerust eens contact op met Batenburg IAS voor meer informatie.

Sitemap