Batenburg IAS door ABB uitgeroepen tot “PA Partner of the Year”

Batenburg IAS is tijdens de jaarlijkse ABB PA Partnerdag in Rotterdam uitgeroepen tot "PA Partner of the Year". ABB beloont met deze award ieder jaar een partner voor alle extra inspanningen om de systemen van ABB te promoten in de markt. Batenburg IAS kreeg de award op basis van de prestaties in 2011, en werd gekozen uit in totaal acht bedrijven.

Op 10 mei j.l. werd de jaarlijkse PA Partnerdag gehouden bij ABB in Rotterdam. Bram van Meel, BU manager van ABB, verwelkomde de gasten hartelijk waarna informatieve presentaties volgden over de PA systemen en offerings die afgewisseld werden met demo's. Last but not least werd de speciaal ingerichte partner portal gepresenteerd waaruit ABB Partners ter ondersteuning marketing materialen en technische informatie kunnen downloaden om de systemen goed in de markt te kunnen promoten.

De dag werd afgesloten met een avondprogramma, waarbij alle partners werden uitgenodigd voor een diner op de "ss Rotterdam", het voormalige en inmiddels legendarische HAL-stoomschip dat momenteel dienst doet als Hotel-Restaurant-Partyschip.

Tevens werd tijdens de ABB PA Partnerdag de "PA Partner of the Year" award uitgereikt. Deze award wordt door ABB elk jaar aan een partner uitgereikt als beloning voor alle extra inspanningen bij het promoten van ABB systemen in de markt. Dit jaar werd de award uitgereikt aan partner Batenburg IAS uit Zundert. Ron de Bruijn, directeur van Batenburg IAS ., mocht de prijs uit handen van Bram van Meel in ontvangst nemen.

Ron is enorm trots dat hij dit jaar de award in ontvangst heeft mogen nemen: "Vooral de motivatie die Bram aan gaf voor het toekennen van de award aan Batenburg IAS stemt mij heel positief. We zijn een relatief kleine partner en dus is de omzet die we met ABB maken kleiner dan van de overige partners. De toekenning is dan ook gebaseerd op de toegevoegde waarde die wij als ABB specialisten bieden aan de ABB klanten. En dus ons onderscheidend vermogen!"

Batenburg IAS is een jonge onderneming welke zich bezig houdt met het implementeren van automatiseringssystemen voor de voedings- en genotmiddelenindustrie en infratechniek. Door de binnen het bedrijf grote aanwezige kennis van ABB systemen is Batenburg IAS sinds 2007 door ABB opgenomen in het Solution Provider programma. Batenburg IAS is inmiddels benoemd tot Certified Premium Partner van ABB. Batenburg IAS mag bedrijven als Ammeraal Beltech, Inbev, Belgomilk, Coca Cola, ConSafe Logistics, Douwe Egberts, FrieslandCampina, Grontmij, Hoogheemraadschap van Rijnland, Kerry Bio-Science, Suikerunie en Unimills inmiddels tot de vaste klantenkring rekenen.

ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologie. De divisie Process Automation is gespecialiseerd in oplossingen voor de industrieën: chemie, olie & gas, farma, levensmiddelen, papier, metaal, water-, infra-, energie, marine en turbochargers. Om zo veel mogelijk lokaal aan de automatiseringsbehoefte te voldoen werkt ABB samen met gecertificeerde ABB systeemintegratoren, "de ABB Process Automation Partners". Deze Partners hebben geïnvesteerd in en zich bekwaamd in de diverse process control systemen van ABB, zoals: System 800xA, Compact 800 en SattLine. De Partners zijn actief binnen de diverse sectoren in de industrie.

Sitemap