Batenburg IAS laat studenten Avans Hogeschool kennismaken met bedrijfsleven

De afgelopen jaren heeft Batenburg IAS tot eigen tevredenheid verschillende studenten van de Avans Hogeschool te Breda geholpen met een stage- of afstudeeropdracht. Ook op moment van schrijven loopt er een student van de Avans Hogeschool, ditmaal van de opleiding HBO Mechatronica, stage bij Batenburg IAS. Het in Zundert gevestigde bedrijf is daarnaast sinds korte tijd ook op andere vlakken actief om studenten met het bedrijfsleven kennis te laten maken.

Zo gaven medewerkers van Batenburg IAS in februari op de locatie Lovensdijkstraat in Breda een gastcollege aan tweedejaars studenten Elektrotechniek. Het gastcollege werd gegeven door Ron de Bruijn, directeur van Batenburg IAS, en Wim Uytdewilligen, applicatie engineer bij Batenburg IAS. Doel van het gastcollege was om de studenten een indruk te geven van de projectaanpak van Batenburg IAS en van de competenties die daarbij komen kijken.

Daarnaast was Batenburg IAS recent ook aanwezig op de open dag van de Avans Hogeschool. Leerlingen van Avans konden op deze manier kennismaken met het bedrijf Batenburg IAS. Ook konden toekomstige studenten op deze manier een indruk krijgen van wat er na een opleiding HBO Elektrotechniek of Mechatronica allemaal in het bedrijfsleven mogelijk is.

Sitemap