Batenburg IAS met Smart Factory op open dag Avans Hogeschool Breda

Zaterdag 28 januari 2017 staat Batenburg IAS weer op de open dag van de Avans Hogeschool aan de Lovensdijkstraat 61-63 te Breda. Studenten en leraren geven deze dag informatie over de opleidingen en toekomstperspectieven. Batenburg IAS is samen met andere bedrijven aanwezig om geïnteresseerden een zo goed mogelijk beeld van de praktijk te geven.

Op de stand van Batenburg IAS zal een simulatie fabriek te zien zijn waarbij alle functionaliteiten van besturing binnen de industriële automatisering te zien zijn. Smart Industry toepassen in de praktijk. Een combinatie van wireless communicatie gekoppeld met slimme sensoren. Zo is gewerkt met decentrale intelligente componenten gekoppeld aan een netwerk, om predictive maintenance en centrale beheersing van assets mogelijk te maken.

Ben jij dus van plan om bijvoorbeeld Elektrotechniek, Technische Informatica of Mechatronica te gaan studeren? Bezoek dan de open dag van de Avans Hogeschool in Breda en bezoek daarbij ook onze stand. Onze medewerkers staan je graag te woord om je meer te vertellen over de goede toekomstperspectieven binnen de techniek en de vele stage- en afstudeermogelijkheden binnen Batenburg IAS.

Klik hier voor meer informatie over de open dagen van de Avans Hogeschool.

Sitemap