Batenburg Industriële Automatisering is WinMOD Solution Partner

Batenburg Industriële Automatisering is WinMOD Solution Partner

 

Batenburg Industriële Automatisering mag zich vanaf heden ‘WinMOD® Solution Partner’ noemen. De overeenkomst tussen Mewes&Partner, leverancier van WinMOD® en JB Systems zoals die in 2015 werd afgesloten, is opnieuw bekrachtigd en is nu geldig voor alle batenburg bedrijven die onder de divisie Industriële Automatisering vallen. 

WinMOD®
WinMOD® is een merkonafhankelijke simulatietool voor toepassing in combinatie met PLC, DCS en veldbussen. Met de juiste driver kan elk merk PLC of veldbus aan een simulatie gekoppeld kan worden.

Simulaties en het opzetten van ‘digital twins’ nemen een grote vlucht in de PLC en DCS besturingswereld en vinden hun toepassing in software testen, ‘virtuele inbedrijfname’ en bijvoorbeeld operator trainingen. Met WinMOD® kunnen dergelijke virtualisaties van een machine of procesinstallatie worden gemaakt en via een veldbus worden gekoppeld met een PLC of DCS. Vooral JB Systems heeft als één van de grootste gebruikers in de Benelux veel ervaring met WinMOD® en inmiddels hebben ook Beenen, Bellt en IAS projecten met WinMOD® uitgevoerd. Zo heeft Batenburg IAS WinMOD gekoppeld aan ABB System 800xA.

Sitemap