G-elftal Moerse Boys Zundert ontvangt nieuwe teamkleding van Batenburg IAS

Batenburg IAS is sinds seizoen 2008/2009 sponsor van het G-elftal van voetbalvereniging Moerse Boys te Zundert. Omdat de huidige tenues al een aantal jaren meegingen vond IAS-oprichter Ron de Bruijn de introductie van de nieuwe huisstijl van zijn bedrijf meteen een mooie gelegenheid om dit G-elftal van nieuwe kleding te voorzien.

Met nieuwe tenues, trainingspakken, coachjassen en tassen kan het team weer een aantal seizoenen vooruit. Batenburg IAS is zeer vereerd om sponsor te mogen zijn van dit elftal en wenst de heren en dames dan ook enorm veel succes!

MoerseBoys2016_Overhandiging

 

Over Moerse Boys Moerse Boys is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit het Noord-Brabantse Klein-Zundert. De vereniging is opgericht op 13 november 1943 onder de naam MVC. Bij de toetreding van de KNVB in het seizoen 1945/46 bleek dat er al een vereniging was met deze naam en werd de naam veranderd naar R.K.V.V. Moersche Boys. Het eerste elftal komt uit in de Zondag Eerste klasse (2015/16). De club telt 11 seniorenteams (waarvan 2 dames), een G-team en 22 jeugdteams.

Over Batenburg IAS Batenburg IAS houdt zich bezig met het ontwerpen, implementeren en onderhouden van automatiseringssystemen voor de industrie en infratechniek. Het bedrijf richt zich daarbij op de procesbesturingssystemen zoals PLC, SCADA en DCS van voornamelijk ABB en Siemens. Bedrijven als Jacobs Douwe Egberts, Inbev, Hoogheemraadschap Schieland en Krimperwaard Milcobel, FrieslandCampina, Coca Cola, Kerry Bio-Science, Sime Darby Unimills en Suikerunie mag IAS inmiddels tot zijn klantenkring rekenen.

MoerseBoys2016_Elftal

Sitemap