Winnaars eerste Batenburg IAS Automation Challenge bekend!

 Applicatie Engineers Emely Witlox, Ivo Hereijgers, Ludo Piree en Nick van Kuijk hebben de allereerste editie van de Batenburg IAS Automation Challenge op hun naam geschreven. Tijdens de Grande Finale, die afgelopen december plaatsvond, ontvingen zij de meeste stemmen voor hun innovatieve idee: een nieuwe manier van HMI bedienen met ABB System 800xA.

Naast het werken aan uitdagende projecten leefde er vanuit het engineeringsteam van Batenburg IAS al langer de vraag om ook mee te kunnen denken aan nieuwe innovatieve ideeën. Daarom besloten we vorig jaar om onze engineers iedere maand een aantal vrij te besteden uren te geven die ze mochten gebruiken om deze nieuwe innovatieve ideeën op papier te zetten: de Batenburg IAS Automation Challenge was geboren!

Verdeeld over meerdere teams gingen de engineers enthousiast aan de slag met het uitwerken van nieuwe concepten. Zo waren er veel innovatieve ideeën over onder andere data intelligence en edge computing.

Tijdens de Grande Finale in december mocht er na de verschillende presentaties gestemd worden op het meest innovatieve idee. De overwinning ging hierbij uiteindelijk naar het team van Emely Witlox, Ivo Hereijgers, Ludo Piree en Nick van Kuijk. Zij ontwikkelden een demo waarmee via ABB System 800xA een nieuwe manier van HMI bedienen werd getoond. Zij toonden namelijk aan dat een nieuwe bedieningsfilosofie met moderne technieken zoals swipen en drag and drop ook met 800xA mogelijk was.

Als winnaars zijn zij nu een jaar lang de trotse bezitters van de Barenburg IAS Automation Challenge wisselbokaal die inmiddels staat te pronken op hun kantoor.

Wil jij ze uitdagen met je eigen innovatieve idee? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures en doe dit najaar mee met de 2022 editie van de Batenburg IAS Automation Challenge! Kijk snel op https://werkenbijbatenburg.nl/werkmaatschappij/batenburg-ias/

Sitemap