Sponsoring

Batenburg IAS sponsort diverse activiteiten in de regio Zundert. Dit doen wij niet alleen om onze naamsbekendheid te vergroten, maar ook omdat wij het verenigingsleven belangrijk vinden. Op deze manier kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Moerse Boys G1

Moerse Boys is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit het Noord-Brabantse Klein-Zundert. De vereniging is opgericht op 13 november 1943 onder de naam MVC. Bij de toetreding van de KNVB in het seizoen 1945/46 bleek dat er al een vereniging was met deze naam en werd de naam veranderd naar R.K.V.V. Moersche Boys.

Batenburg IAS is sinds voetbalseizoen 2008/2009 de trotse sponsor van het G-elftal van Moerse Boys. Klik hier voor meer informatie over dit elftal.

Bloemencorso Zundert

Het Bloemencorso Zundert is een jaarlijks bloemencorso in september te Zundert. Het is het grootste dahliacorso ter wereld en het is de eerste Nederlandse traditie op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Het corso vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van september. Tijdens de zondagmiddag trekt de corsostoet door de straten van Zundert. De maandag erna staan de corsowagens tentoongesteld. Op dinsdag worden de wagens weer afgebroken. Het evenement zelf begin september is slechts het topje van de ijsberg; in feite is Zundert het hele jaar door bezig met het corso.

Batenburg IAS is al meerdere jaren sponsor van verschillende buurtschappen die de wagens bouwen. Meer informatie over het corso is te vinden op www.corsozundert.nl

't Stokperdje Zundert

’t Stokperdje in Zundert is een stichting die in Zundert allerlei activiteiten organiseert voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Zo organiseert 't Stokperdje al jarenlang de bekende vakantieweek. De vakantieweek is altijd de tweede week van de basisschoolvakantie. Dit is een week waarin de kinderen van de basisschool hun energie kwijt kunnen door allerlei verschillende activiteiten, de belangrijkste hiervan is natuurlijk het 'Hutten bouwen'. Tijdens deze vakantieweek zijn er twee dorpen waar de kinderen hutten kunnen bouwen: het Kleindorp en het Grootdorp. De hele parkeerplaats van 't Stokperdje wordt tijdens de vakantieweek omgebouwd tot een hele andere wereld.

Batenburg IAS is al jarenlang sponsor van 't Stokperdje. Een mooi initiatief in Zundert waar alle kinderen in het dorp mee opgroeien.

 

Sitemap