WinMOD Solution Partner

Batenburg JB Systems is officieel WinMOD Solution Partner van Mewes&Partner. Batenburg JB Systems is hierdoor in staat om de complete simulatie en virtualisatie van projecten voor zijn rekening te nemen. Ook biedt Batenburg JB Systems support voor WinMod producten in verschillende markten zoals de machineautomatisering en de procesautomatisering.

De complexiteit van machines neemt steeds meer toe en doorlooptijden van engineering worden steeds korter. Dit zorgt er voor dat er minder tijd is om alles vooraf uit te zoeken en te specificeren. Vaak ontbreekt het ook aan parate kennis omdat oplossingen steeds innovatiever worden. Simulaties zijn daarom een onmisbaar onderdeel geworden van moderne software engineering. Er worden interessante resultaten mee bereikt zoals verhoging van de softwarekwaliteit en verkorting van inbedrijfnametijd.

WinMOD is een krachtige simulatietool voor simulaties in een PLC omgeving voor diverse toepassingsgebieden zoals machinebouw, material handling- en interne transportsystemen, offshore equipment en procestechnologie. Batenburg JB Systems maakt al vele jaren gebruik van simulaties en gebruikt WinMod al meer dan vijf jaar als standaard platform. Batenburg JB Systems is hiermee één van de grootste WinMOD gebruikers in de Benelux.

 

Winmod application

 

Sitemap