SattCon 05 Slimline migratie

Beschikt u nog over een verouderde SattCon 05 Slimline PLC besturing? Dan kan dat een groot risico zijn voor uw bedrijfsvoering. Van oudere PLC besturingen wordt de kennis in de markt namelijk steeds schaarser, waardoor het steeds moeilijker wordt om wijzigingen in de software door te voeren. Ook wordt de beschikbare hardware steeds schaarser en duurder.

Redenen genoeg dus om na te denken over het vervangen van deze PLC besturingen. Batenburg IAS heeft hier verschillende mogelijkheden voor. Zo beschikken wij voor verschillende besturingen over conversietools, waarmee de oude programmacode omgezet kan worden naar een nieuwe type PLC. Ook beschikt Batenburg IAS over tools om backups te maken van de huidige software.

Batenburg IAS heeft inmiddels al vele migratietrajecten doorlopen en oude systemen succesvol vernieuwd. Dit omdat wij over kennis beschikken van deze oude systemen maar ook van de nieuwe systemen. Batenburg IAS is daarom de juiste partner voor het vernieuwen van uw verouderde PLC besturing. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

SattCon 05 Slimline

Sitemap