2de succesvolle WinMOD workshop

Op woensdag 21 september hield Batenburg JB Systems voor de 2de keer dit jaar de workshop WinMOD. Deze workshop vond deze keer plaats op de vestiging in Waalwijk.

In de workshop namen we klanten en geïnteresseerde mee in de mogelijkheden van simuleren, onze ervaringen bij het realiseren van simulaties en de verschillende soorten van simulaties. Aan het eind van de workshop gaven we een kijkje in de mogelijkheden van het toepassen van 3D-visualisaties die gekoppeld zijn met simulatie. Toepassingen zijn bijvoorbeeld virtuele inbedrijfname en operator trainingen.

Ook deze workshop werd zeer positief ontvangen door de aanwezigen. Zeker de uitgebreide demonstratie van WinMOD, de mogelijkheden van generatie en de valkuilen van WinMOD gaven volgens de deelnemers een goed beeld van de mogelijkheden en de toepassing van simulaties in PLC omgevingen.

Batenburg JB Systems heeft reeds ruime ervaring met simulaties in een PLC omgeving en is inmiddels meer dan 5 jaar WinMOD gebruiker. Sinds september 2015 is Batenburg JB Systems daarnaast officieel WinMOD Solution Partner.

Sitemap