Bliksem stage VMBO-TL

 

Leerlingen van het Avicenna college – Locatie Schere hebben op 21 februari een leuke en leerzame bliksemstage gehad bij Hoogendoorn en Batenburg JB Systems. In drie groepen hebben enkele leerlingen van het VMBO-TL afwisselend kennis kunnen maken met elektrotechniek in de praktijk, een elevator pitch geoefend en een nieuwsbericht gemaakt over onze nieuwste ontwikkelingen. Onderstaand de nieuwsberichten zoals opgetekend door de zeer gemotiveerde 2e-jaars scholieren:

Solderen, monteren maar ook software installeren in de werkplaats

Solderen, monteren maar ook software installeren in de werkplaats

Bliksemstage

Wij zijn naar het bedrijf Hoogendoorn geweest. We hebben daar geleerd hoe software in elkaar zit. Hoogendoorn en Batenburg JB Systems hebben best veel klanten zoals Ampelmann en ze werken met het Maritiem Museum. Virtual – en Augmented Reality is een nieuwe manier van leren in de toekomst zei de manager van het bedrijf. We hebben genoten, het was erg leerzaam en leuk.

Anwar en Saban

R&D

“Het is echt een leuke plek, een spannende en een leuke baan hier. Veel mensen vinden dat games niet goed zijn maar games of virtual reality zullen grote veranderingen brengen in de toekomst. Batenburg JB Systems zal een goed bedrijf blijven waar je zeker een goede baan kunt vinden die bij je past.”

Nawfal en Mohammed

Virtual Reality

“In plaats van te leren uit boeken kun je in 2018 leren met games, hoe vet is dat! De VR-bril neemt je mee naar een andere dimensie. Een voordeel van games is ook dat je de dingen die je ziet veel makkelijker onthoudt”

Kerem en Amar

Sitemap