Onderhoud, software wijzigingen en support| Astra Sweets

Consumption and Production

Astra Sweets

Astra Sweets is een belangrijke speler binnen de zoetwaren sector. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. Astra Sweets is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Met de merken Frisia®, Faam en een grote verscheidenheid aan private labels bedient Astra Sweets de (inter-)nationale snoepmarkt.

Meer informatie?

Astra Sweets heeft twee productielocaties, namelijk in het Nederlandse Harmelen en in het Belgische Turnhout. Astra Sweets had ook een fabriek in Breda, maar deze fabriek is gesloten en de productie van deze fabriek is overgeheveld naar Turnhout. De fabriek in Turnhout heeft een capaciteit van 27.000 ton per jaar.

De fabriek in Turnhout draait voor een groot deel op ABB SattLine. Wij zijn al jaren bij het onderhoud van deze installatie betrokken en voeren in deze SattLine installatie ook de meeste softwarewijzigingen door. Tevens maakt Astra Sweets gebruikt van onze 24/7 servicedienst , waardoor zij dag en nacht kunnen rekenen op support van onze engineers.

Sitemap