Data intelligence

Handmatig processen analyseren en hier inzichten uithalen om vervolgens deze processen te verbeteren, dat is vandaag de dag niet betrouwbaar genoeg. Met data intelligence voor procesautomatisering en procesinformatisering wordt data automatisch en real time gegenereerd, om zo direct ingezet te worden voor concrete oplossingen en automatische aanpassingen. Geen handmatige en foutgevoelige analyses meer, maar betrouwbare informatie uit data intelligence.

Wat is het?

Data Intelligence omvat het slim vertalen van data naar informatie om data gedreven beslissingen te nemen. In een productieproces kan het bijvoorbeeld gebruikt worden om voorspellend onderhoud toe te passen of de performance van machines te verbeteren. En met behulp van slimme algoritmes wordt verwacht onderhoud voor een productieproces inzichtelijk en komt een bedrijf niet voor verassingen te staan.

Wie data intelligence inzet, gaat voor een gestroomlijnd werkproces waarbij de verkregen informatie slim wordt ingezet om processen te automatiseren.

 

Lees meer

Nieuws & Projecten

Bekijk meer

Storingen, onderhoud, kwaliteit en productiviteit

Storingen die werkprocessen stilleggen, waardoor tijd en productie verloren gaan, dat wil niemand. Een storing oplossen waarvan de oorzaak bekend is kost al veel tijd en geld, maar storingen waarvan de oorzaak niet bekend is, dat is waar je productieproces de grootste klappen moet opvangen. Door de inzet van data intelligence kunnen we er niet alleen achter komen wat de storing veroorzaakt en hoe we dit op tijd oplossen maar in veel gevallen kunnen we de storing zelfs voorkomen.

Met data intelligence werken we direct naar een oplossing toe. Door data te analyseren maken we inzichtelijk waar optimalisatiemogelijkheden zitten en kunnen we vroegtijdig zien waar eventueel onderhoud nodig is.


Gemiste kansen zonder data intelligence

Data intelligence is een essentieel onderdeel voor veel bedrijven. Wie hier nog geen gebruik van maakt, laat kansen liggen die productieprocessen kunnen maken of breken. Is het bij huidige werkprocessen niet duidelijk wanneer apparatuur vervangen moet worden, op welke momenten er de meeste kans op storingen zijn of wat de ideale hoeveelheid in een tank is? Dan is de kans groot dat er investeringen gedaan moeten worden die voorkomen konden worden met data intelligence.

Processen verbeteren, sneller laten verlopen, inzicht in de oorzaak van problemen en niet meer voor verrassingen komen te staan: dat is waar data intelligence bij helpt.

Meer dan alleen IT met Operational Technology
Batenburg Techniek als partner voor data intelligence

Batenburg Techniek als partner voor data intelligence

Efficiëntere werkprocessen door automatisering en real time data? Kies dan voor de data intelligence oplossingen van Batenburg Techniek. Of het nu gaat om het oplossen van een vraagstuk, meer inzicht te verkrijgen in de grote hoeveelheid data of een optimalisatieslag, Batenburg Techniek ondersteunt. Met kennis van productieprocessen, algoritmes, besturingen en IT & Operational Technology is Batenburg Techniek dé partner om data intelligence te implementeren. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.


Over Batenburg Techniek

Batenburg Techniek helpt met het ontwerpen en implementeren van data intelligence voor procesautomatisering en procesinformatisering. Dit doen we voor verschillende industrieën. Bij alles wat te maken heeft met complexe industrieprocessen waarbij automatisering een belangrijke rol speelt, delen wij graag onze expertise. Door onze technische kennis over het automatiseren, beveiligen en efficiënter maken van productieprocessen dragen we bij aan een duurzame, innovatieve en toekomstbestendige procesindustrie.

Sitemap