Robotics & Vision

In de wereld zijn er tal van processen die te chaotisch zijn om door een machine of robot geautomatiseerd te worden. Met de komst van AI is dat verleden tijd. Daarom passen wij deze technologie  toe op onze Robotica en Vision projecten en brengen zo orde in de chaos!

Denk aan bijvoorbeeld onkruiden die chaotisch groeien en het wieden vermoeilijken. Dan zetten wij onze robotica oplossing in, die met het behulp van vision heel precies onkruid kan wieden om zo te zorgen voor nette en schone gewassen. Maar wij kunnen ook ondersteunen bij het recyclen van afval, zodat alles netjes gesorteerd word om weer als grondstoffen te kunnen gebruiken. Met onze Robotica en Vision maken wij jouw innovatie mogelijk én het bestaande niet alleen slimmer maar ook efficiënter.Wat is het?

Robotica en vision is in het leven geroepen om productieprocessen in onder andere de industrie soepeler te laten verlopen. Als we het over robotica hebben, hebben we het over robots die werkzaamheden van mensen uit handen nemen of traditionele productielijnen flexibeler maken. Denk aan het verplaatsen van zwaar materiaal, maar ook aan het uitvoeren van massaproductie met steeds dezelfde handeling.  Een robot werkt vaak sneller, efficiënter én kan gevaarlijke werksituaties uitvoeren waar mensen meer risico lopen.

Robotica gaat vaak samen met machine vision. Machine vision is de combinatie van hard- en software met camera’s, waarbij apparaten operationele begeleiding krijgen bij het uitvoeren van hun functie op basis van het vastleggen en verwerken van afbeeldingen. Vision wordt ingezet om onderdelen, afwijkingen of andere specifieke zaken te detecteren. De toepassing van robotica in combinatie met vision maakt het mogelijk om productieprocessen te verbeteren.

Impact through Robotization

 

Breng een revolutie teweeg in uw branche met oplossingen voor kunstmatige intelligentie! In de snelle wereld van vandaag is baanbrekende innovatie nodig om voorop te blijven lopen. Dat is waar onze oplossingen op het gebied van robotica, vision en kunstmatige intelligentie om de hoek komen kijken. Ze stellen bedrijven als het uwe in staat om ongekende inzichten te ontsluiten en transformatieve resultaten te behalen.


Artificial Intelligence

Artificial Intelligence

Met onze AI-oplossingen krijgt u ongeëvenaarde toegang tot bruikbare inzichten die verborgen liggen in uw gegevens. Van computervision tot versterkend leren, wij stellen u in staat uw bedrijf vooruit te helpen.

Onze AI-aangedreven automatisering stroomlijnt processen, vermindert handmatige arbeid en verhoogt de productiviteit, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het stimuleren van groei en innovatie.

Computer Vision

Reinforcement learning

Transformeer uw industriële activiteiten met de geavanceerde kracht van versterkend leren – de ultieme game-changer in de wereld van robotica!

Reinfocement learning is een state-of-the-art techniek waardoor de kunstmatige intelligentie kan leren van ervaringen en hun acties kunnen optimaliseren om de efficiëntie en productiviteit te maximaliseren.

Waarom kiezen voor reinforcement learning? Omdat het allemaal draait om het verleggen van de grenzen van automatisering, het verbeteren van de precisie en het stroomlijnen van activiteiten. Met reinforcement learning worden uw robots echte meesters in hun vak, waardoor uw productielijnen als nooit tevoren worden gerevolutioneerd.

Op maat gemaakte robotica oplossingen
Toegepaste robotica oplossingen

Toegepaste robotica oplossingen

Geef uw bedrijf meer mogelijkheden met kant-en-klare robotica oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in het gebruik van kant-en-klare robotica om uw reis naar uitmuntende automatisering te versnellen.

Waarom kiezen voor toegepaste robotica in plaats van een custom oplossing? Omdat we begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Met onze expertise en bewezen staat van dienst kunnen we snel robotica oplossingen implementeren die tegemoetkomen aan uw industriële vereisten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of betrouwbaarheid.

Nieuws en Projecten

Sitemap