R&D Talent Center Divisiedag September 2022

R&D Talent Center is dé plek waar HBO en WO engineering studenten kunnen stage lopen en afstuderen bij Batenburg Industriële Automatisering. Binnen ons bedrijf is het R&D Talent Center een belangrijke aanjager van innovatie. Hierbij richten we ons vooral op de volgende gebieden: data intelligence, robotica, vision & motion en cybersecurity. Studenten kunnen bij elke vestiging van onze 6 bedrijven stage lopen bij het R&D Talent Center. Meer informatie over het R&D Talent Center kan je hier vinden: https://batenburg.nl/industriele-automatisering/r-d-talent-center/

 

Na de enthousiaste reacties op de eerste R&D Talent Center Divisiedag in februari, hebben we op donderdag 22 september een tweede editie georganiseerd voor de nieuwe lichting stagiairs. Op deze dag kwamen we samen met 20 stagiairs van Batenburg Industriële Automatisering en Hoogendoorn. Op een toffe locatie in het centraal station van Amersfoort vertelde Raoul Molenkamp, de directeur van Batenburg JB Systems, over Batenburg Industriële Automatisering en de belangrijke rol die het R&D Talent Center hierin speelt. Hierna kreeg iedereen de kans om alles wat ze wilden weten te vragen aan Raoul.  

Na de lunch stonden we stil bij het belang van feedback geven en ontvangen en hoe je dat op een goede manier kan doen. Iedereen ging hier ook direct mee aan de slag nadat groepen wel of niet geslaagd waren om een knoop in een “magisch” touw te leggen en de “trafficjam” op te lossen.

De dag sloten we af met een borrel bij de goed geautomatiseerde Dikke Dirck in het centrum van Amersfoort. Al met al een gezellige en inspirerende dag en we kijken uit naar de volgende editie. Deze vindt begin volgend semester plaats met een nieuwe groep stagiairs.

Sitemap