R&D Talent Center Divisiedag

R&D Talent Center is dé plek waar HBO en WO engineering studenten kunnen stage lopen en afstuderen bij Batenburg Industriële Automatisering. Binnen ons bedrijf is het R&D Talent Center een belangrijke aanjager van innovatie. Hierbij richten we ons vooral op de volgende gebieden: data intelligence, robotica, vision & motion en cybersecurity. Studenten kunnen bij elke vestiging van onze 6 bedrijven stage lopen bij het R&D Talent Center. 

Eenmaal per half jaar komen alle studenten uit deze R&D Talent Centers samen om ervaringen uit te wisselen en om breder kennis te maken met Batenburg techniek. Op

Donderdag 24 februari hebben we een succesvolle eerste R&D Talent Center Divisiedag georganiseerd. Op deze dag kwamen we samen met alle stagiairs en R&D Talent Center coördinatoren van Batenburg Industriële Automatisering.  

Op een toffe locatie in het centraal station van Utrecht vertelde Raoul Molenkamp, de directeur van Batenburg JB Systems, over Batenburg Industriële Automatisering en de belangrijke rol die het R&D Talent Center hierin speelt. Hierna kreeg iedereen de kans om alles wat ze wilden weten te vragen aan Raoul.  

Na de lunch hebben we stil gestaan bij het belang van feedback geven en ontvangen en hoe je dat op een goede manier kan doen. Iedereen kon hier ook direct mee aan de slag nadat we een uitdagende knoop in een “magisch” touw hadden proberen te leggen. Tip voor de volgende keer: bedenk extra moeilijke knopen voor de zeilers en de oud-leden van de scouting.. 😉 

De dag sloten we af met een hapje en drankje tussen de ping pong tafels bij de Ping Pong Club in Utrecht. Al met al een gezellige en inspirerende dag en we kijken uit naar de volgende editie. Deze vindt begin volgend semester plaats met een nieuwe groep stagiairs. Lijkt jou het leuk om hierbij te zijn? Reageer dan op één van openstaande stages. Of neem contact op met een van de R&D coördinatoren voor meer informatie. 

 

                                           

Sitemap