H-Bot | R&D Talent Center

Zero Hunger

Ontworpen voor eenvoudig transport en 'plug-and-play' aansluiting, brengt de H-Bot mobiliteit en efficiëntie samen. Met een unieke tandriem door alle armen en twee nauwkeurig afgestemde motoren biedt H-Bot precisie in X- en Y-bewegingen.

Deze #ai aangestuurde robot is mede-ontwikkeld door studenten binnen onze R&D afdeling in samenwerking met Huhtamaki. De robot kan op verschillende manieren geprogrammeerd worden. Momenteel is deze bijvoorbeeld in staat om mastermind te spelen of jenga blokken te pelletiseren.

📚 Op zoek naar een leuke plek om stage te lopen? Bekijk beschikbare plekken op www.werkenbijbatenburg.nl

 


Batenburg Industrial Automation

Elke dag richten wij ons op het slimmer, efficiënter, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van onze klanten. Dat doen wij door slimmere producten te leveren, te installeren en door hoogwaardige software te ontwerpen om processen en systemen te besturen. Denk daarbij aan digital twins, predictive maintenance en augmented en virtual reality-oplossingen. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers, partners, universiteiten, hogescholen en researchinstellingen maken wij de nieuwste technologieën praktisch toepasbaar.

Lees meer over:

Sitemap