Magion wordt onderdeel van Batenburg Techniek

Om het succes van onze drie disciplines Process Control Engineering, Production Intelligence en Industrial Cyber Security naar een volgende fase te brengen, hebben we besloten onze activiteiten onder te brengen bij Batenburg Techniek. We hebben de overname op 9 november 2021 afgerond en daarmee gaat Magion een belangrijk deel uitmaken van de divisie Batenburg Industriële Automatisering.
 
Als Magion blijven wij de adviseur voor automatiseringsvraagstukken en garanderen de kwaliteit die klanten van ons gewend zijn. We blijven doen waar we goed in zijn en optimaliseren waar we moeten verbeteren. Deze samenwerking brengt een nog sterkere positie in de procesindustrie door schaalgrootte, meer technische specialisatie en een grotere diversiteit aan expertise. Zo zullen wij nu beter in staat zijn om naast de huidige dienstverlening een breder spectrum van projecten uit te voeren, bijvoorbeeld industriële elektrotechniek, installatiewerk en kastenbouw.
 
Ook de mensen binnen Magion blijven de vertrouwde gezichten. Als management blijven wij verbonden aan Magion en zijn dan ook heel enthousiast over de kansen die deze overname ons biedt. Zo zijn we ervan overtuigd dat we op deze manier nog beter in staat zijn om u goed te adviseren en te ondersteunen en zien we mooie groeikansen voor onze medewerkers. We blijven opereren vanuit onze kantoren in Den Haag (NL) en Schoten (BE).  

 

Sitemap