PI Processbook stopt, ben jij al over naar PI Vision?

PI Processbook stopt

Eind 2024 stopt AVEVA met de ondersteuning op PI ProcessBook. Dit is al gelangere tijd bekent in de markt, maar veel organisaties moeten nog actie ondernemen. AVEVA biedt als opvolger; PI Vision, een krachtige tool voor het weergeven van dashboards en trends van de opgeslagen productiedata in het PI Systeem. PI Vision draait op een webserver, zodat gebruikers eenvoudig met hun webbrowser displays met procesgegevens kunnen zien en (afhankelijk van hun rechten) ook nieuwe displays kunnen ontwikkelen of aanpassingen kunnen doen op bestaande displays.

Omdat de ondersteuning van PI ProcessBook vanuit leverancier AVEVA eind dit jaar stopt, adviseren wij iedereen om nu alvast te starten met het omzetten van de bestaande PI ProcessBook displays naar PI Vision. In veel gevallen kan dit met behulp van de door AVEVA beschikbaar gestelde tooling. Maar zeker voor bestaande PI ProcessBook dashboards voor algemeen gebruik, is dit een uitgelezen kans om het dashboard opnieuw op te zeten! Hierbij ondersteunen wij graag, want door gebruik te maken van het PI Asset Framework en vooraf gedefinieerde PI Vision display standaarden ontwikkelen wij niet alleen een meer overzichtelijk dashboard, maar ook een makkelijker te onderhouden dashboard.

Batenburg Magion is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van meerwaarde uit proces- en productiedata halen. Het inrichten en onderhouden van het AVEVA PI Systeem is daar een belangrijk onderdeel van. Wij helpen u graag met het overzetten van uw generieke PI ProcessBook displays naar PI Vision. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.Afbeelding 1 = PI Processbook               Afbeelding 2 = PI Vision

 

Sitemap