Data gedreven beslissingen

De komst van Industry 4.0 zorgt voor meer innovatie en vooruitgang, maar ook voor meer druk op het productieproces. Data Intelligence omvat het slim vertalen van data naar informatie om data gedreven beslissingen te nemen. In een productieproces kan het bijvoorbeeld gebruikt worden om voorspellend onderhoud toe te passen of de performance van machines te verbeteren. Goedkopere sensoren en uitgebreidere analyse software maken het voor alle bedrijven mogelijk hier voordeel uit te halen. Door sensordata te combineren met data uit Eventlogs, SCADA en MES systemen ontstaat er een goudmijn aan informatie. En met behulp van slimme algoritmes voor de analyse wordt een productieproces voorspelbaar en komt een bedrijf niet voor verassingen te staan.


Waarom kiezen voor Batenburg Beenen?

Voordelen die klanten ondervinden zijn een verhoogde uptime van de meest cruciale assets, lagere productiekosten en een betere voorspelbaarheid van het productieproces. Naast het toepassen van bijvoorbeeld Machine Learning kan de complexiteit ook zitten in de hoeveelheid data of moeilijk te bereiken locaties. Met kennis van productieprocessen, besturingen en algoritmes is Batenburg Beenen de ideale partner om samen een traject in te gaan en Data Intelligence te implementeren.

Product highlights

  • Inzicht in de processen
  • Optimaliseren van de productielijn
  • Voorspellend onderhoud

Onze Data Intelligence projecten

Ideaal, een brug die hoog genoeg waar alle schepen onderdoor kunnen varen. Maar wat als de plaats van deze brug in een bewoond gebied is met heel veel fietsers die dagelijks over de brug heen gaan?  Hoe vaak moet het verkeer wachten voor een geopende brug? Om deze vraag te beantwoorden hebben Rijkswaterstaat en Batenburg Beenen de handen ineen geslagen. Door gebruik te maken van data gedreven beslissingen is er een optimale oplossing voor alle partijen te vinden. Dit project is één van de data intelligence projecten die wij doen bij Batenburg Beenen, lees daar hier meer over!


 

 

 

 

Predictive maintenance in de praktijk bij Batenburg Beenen

 

Meer grip op processen en keuzes binnen predictive maintenance.

Download whitepaper

 

Sitemap