Onderhoud

De complexiteit van veel productieprocessen en elektrische besturingsinstallaties maken het lastig om deze in optimale conditie te houden. Zeker in een industriële omgeving kunnen stof en bepaalde gassen elektrische en elektronische componenten verontreinigen. Storingen veroorzaken productieverlies of andere ongewenste situaties. Het voorkomen of snel verhelpen van storingen is daarom van essentieel belang. Om deze installaties te kunnen servicen heeft Batenburg Beenen vakspecialisten in huis met kennis en expertise op het gebied van technische installaties in de food & feed, infra, water, chemie en machinebouw.

Wij verlenen 24/7 support en preventief onderhoud vanaf de veldinstrumentatie (level 0),  PLC,  SCADA en DCS (level 1 en 2) t/m de MES/MOM systemen (level 3).

De serviceafdelingen opereren vanuit de vestigingen in Heerenveen en Zwolle. Wij willen met de serviceafdelingen dicht bij de klant zitten, zodat de contacten op lokaal niveau liggen en direct zijn.

Product highlights

  • 24/7 Support
  • Servicecontracten

Service Modules
Wij bieden een optimale dienstverlening die afgestemd is op uw wensen. De verschillende servicecontracten worden aangeboden in modules die afgestemd kunnen worden op uw specifieke situatie.

Batenburg Beenen heeft daarnaast ervaring met het uitvoeren van elektrisch- en mechanisch onderhoud van een groot aantal bruggen en sluizen. Maar ook voor andere installaties geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Predictief
Een andere oplossing is predictief onderhoud. Batenburg Beenen levert softwareoplossingen waarbij op basis van draaiuren, aantal schakelingen of diagnosegegevens, in plaats van periodiek onderhoud, predictief onderhoud kan worden uitgevoerd.

Sitemap