Batenburg Beenen als afstudeerbedrijf


Het is steeds moeilijker personeel te vinden voor de techniek, problemen waar vele bedrijven in onze sector tegenaan lopen. Door zelf te investeren in het opleiden van de jeugd dragen wij een steentje bij in de opleiding van onze toekomstige medewerkers. Met z’n allen de schouders eronder, de passie overdragen aan de nieuwe generatie!

Lees hieronder waarom onze stagiaires voor ons hebben gekozen!

Wouter Willering

De belangrijkste beweegreden waarom ik voor Batenburg Beenen heb gekozen is dat het bedrijf aansluit bij mijn interesse voor industry 4.0. Batenburg Beenen heeft namelijk een grote rol in het automatiseren van bedrijven. De opdracht die ik uitvoer is een modulaire tooltop ontwerpen voor de AMR LD-90, deze opdracht sluit ook weer goed aan bij mijn interesse.


Bram van der Leest

Ik heb Batenburg Beenen gevonden door mijn school Windesheim die, door veel heel veel succesvolle stages, het bedrijf aanbevolen.

Hierdoor ben ik in contact geraakt met Batenburg Beenen en hebben ze na een interview gepaste afstudeeropdrachten aangeboden die perfect bij mijn studie aansloten.


Rutger Selles

Ik heb voor Batenburg Beenen gekozen omdat ze een leuke en uitdagende afstudeeropdracht aanboden. Het bedrijf staat open voor de input van student en iedereen staat klaar om je verder te helpen.


Shaniya Raghoebar

Ik heb twee stages bij Batenburg Beenen uitgevoerd. De eerste omdat er fijne gesprekken waren met de medewerkers van het bedrijf vooraf de stage. Daarnaast was het een uitdagende opdracht waarbij ik zelf nog de mogelijkheid had om de opdracht aan te passen.

De tweede stage heb ik gekozen omdat Batenburg Beenen een fijne werkomgeving aanbiedt met leuke collega’s en mede-studenten. En, Batenburg Beenen heeft heel veel vertrouwen in studenten.


Harry Bouma

Ik heb voor een stage bij Batenburg Beenen gekozen omdat Industriële automatisering mij erg interesseert en ik nieuwsgierig ben naar de soorten technieken die toegepast worden in de verschillende sectoren.


Boven(van links naar rechts): Robert Bouwmeester, Rutger Selles, Thijs Qualm, Wouter Willering

Onder(van links naar rechts): Sjoerd Bosma, Harry Bouma, Bram van der Leest, Shaniya Raghoebar

Sitemap