Batenburg Beenen op Main Industry 2022

Batenburg Beenen is op 30 en 31 maart 2022 vertegenwoordigd met een stand op Main Industry, de vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry in de Martini plaza te Groningen.

Ook wij zijn hier aanwezig met onze stand. Graag nodigen wij u uit om Main Industry te bezoeken.

De Main Industry is een  vakbeurs voor de maakindustrie in Noord-Nederland. Batenburg Beenen staat samen met Objective in een gezamenlijke  stand met MES/MOMS oplossingen. Kom zelf kijken hoe met eenvoudige rapportages de productie efficiënter kan werken.

Platform

Main Industry heeft bewezen een perfect platform te zijn voor de maakindustrie om nieuwe contacten te leggen, geïnspireerd te worden, kennis uit te wisselen en alle innovatie en energie die in de sector speelt met elkaar te delen. Wij zijn dan ook blij dat na twee jaar corona maatregelen de tijd weer is gekomen om elkaar persoonlijk te kunnen begroeten en ontmoeten.

Bomvol kennisprogramma: Fit for Industry: be smart!

Tijdens het openingscongres zal de Smart Industry HUB Noord, van zich laten horen. Dit is een soort ‘Deltaplan Digitalisering’ voor het industriële Midden- en kleinbedrijf in samenwerking met alle relevante partijen (FME, Metaalunie, Innovatiecluster Drachten, RoSF, andere fieldlabs, alle onderwijsinstellingen). Daarnaast is er twee dagen lang een interessant en compleet kennisprogramma met inspirerende seminars en workshops. Het is binnenkort mogelijk om u vooraf ook vrijblijvend aan te melden voor een of meerdere sessies via de site van Main Industry. 

Uitnodiging bevestigen

Mogen wij op uw komst rekenen? De tickets zijn gratis bij het invullen van de bijbehorende kortingscode: qZmvjurG
U kunt 1 of 2 relatiekaarten online bestellen via deze link: https://shorturl.at/chxH7

(De kortingscode vult u in bij het afrekenen)

Graag tot ziens op Main Industry!

Main industry
Sitemap