Batenburg Beenen wijs met water

Batenburg Beenen, met vestigingen in Heerenveen, Zwolle en Nijkerk is al geruime tijd een bekende speler in de waterwereld. Als systeemintegrator excelleert het bedrijf in multidisciplinaire projecten in onder andere de water- en infrabranche. Met eigen engineers op werktuigbouwkundig, elektrotechnisch en automatiseringsgebied, is Batenburg Beenen van grote waarde voor haar opdrachtgevers. Voor diverse waterschappen, waterzuiverings- en drinkwaterbedrijven door heel Nederland verzorgt Batenburg Beenen de automatisering, besturing en elektrotechnische installaties.

“Waterinstallaties moeten veilig, duurzaam en technisch betrouwbaar zijn”, zegt Alex van Dalen, Algemeen Directeur bij Batenburg Beenen. “Wij bouwen betrouwbare besturingsinstallaties met een hoog kwaliteitsniveau en wij hebben de specialisten in huis die ervoor zorgen dat de installaties aan alle (wettelijke) eisen voldoen. “Wij investeren veel in de kennis en kunde van de medewerkers, zonder deze competenties zou Batenburg Beenen niet kunnen bestaan”, aldus Van Dalen. De engineers van Batenburg Beenen houden de ontwikkelingen op het gebied van techniek, veiligheid en duurzaamheid nauwlettend in de gaten en passen waar nodig de installaties aan. De beschikbaarheid van de installaties is essentieel voor de continuïteit. Door de inzet van de eigen serviceafdeling zorgt Batenburg Beenen ervoor dat de installaties continu blijven draaien, 24 uur per dag 7 dagen in de week.

Voor onder andere diverse waterschappen en drinkwaterbedrijven en een groot aantal gemeenten heeft Batenburg Beenen diverse besturingsinstallaties voor water en infraprojecten gebouwd. Door aan te sluiten bij Water Alliance, een samenwerkingsverband tussen overheid, kennisinstellingen en bedrijfsleven op het gebied van watertechnologie, wil Batenburg Beenen haar kennis hiervan onder de aandacht brengen bij nieuwe en bestaande spelers in de waterwereld. Met als resultaat duurzame, hoogwaardige en betrouwbare installaties en tevreden eindklanten!

Naast de water en infra is BatenburgBeenen ook actief in de markten food, machinebouw en chemie

Sitemap