De techniek achter Nederland

De installatiebranche levert een belangrijke bijdrage aan alle sectoren van de Nederlandse economie. Die bijdrage is vaak niet direct zichtbaar, maar wel hard nodig. Zonder techniek loopt ons land vast!

Maatschappelijke vraagstukken

Brancheorganisatie UNETO-VNI brengt de meerwaarde van de Nederlandse installatiebranche nu in de volle breedte in beeld. In de campagne ‘De techniek achter Nederland’ laten wij zien dat de installatiebranche een oplossing biedt voor maatschappelijke vraagstukken als vermindering van de -uitstoot en het terugdringen van de zorgkosten.

TV-serie
De campagne bestaat uit een tv-serie op RTL Z die maandag 3 september van start is gegaan. De serie wordt gedurende een periode van 10 weken uitgezonden. Iedere week wordt een aflevering een keer per dag uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. Het uitzendschema: ma. 13.20 uur, di. 14.20 uur, wo. 16.20 uur, do. 10.20 uur, vr. 11.20 uur.

Op 29 oktober is de bijdrage van Batenburg Beenen te zien. In het programma komt ons project van het Hoogland gemaal van Wetterskip Fryslân uitgebreidt in beeld.

Sitemap