Proud to be an EPLAN engineer

Vrijdag 20 mei organiseerde EPLAN in Theater Orpheus Apeldoorn het evenement “Proud to be an EPLAN engineer” waar 6 E&I-engineers van Batenburg Beenen aanwezig waren. Tijdens deze dag werden de bezoekers bijgepraat over de nieuwe features, handige how-to’s en tips en tricks binnen het EPLAN Platform en uiteraard kon er kennis uitgewisseld worden met vakgenoten.

Aan het eind van de dag werden de 250 aanwezige EPLAN gebruikers getest op hun EPLAN kennis, dat het met de EPLAN kennis binnen Batenburg Beenen wel goed zit bleek wel uit het feit dat Jorn Slump de winnaar werd en Dragan Josipovic tweede. Beide kregen hiervoor het certificaat “EPLAN GENIUS 2022”. Wij waren natuurlijk enorm TROTS.

Batenburg Beenen gebruikt al jaren EPLAN. Dit is zo langzaam aan de defacto standaard in de industrie geworden.

EPLAN Electric P8 biedt innovatieve mogelijkheden op het gebied van engineering, documentatie en beheer van elektrotechnische automatiseringsprojecten. Het automatisch genereren van gedetailleerde analyses op basis van de schema's maakt als integraal onderdeel de uitgebreide documentatie compleet. En voorziet de volgende projectfasen zoals productie, montage, inbedrijfstelling en service van de benodigde gegevens. Engineeringsgegevens uit andere disciplines kunnen via interfaces van de CAE-software worden uitgewisseld en garanderen zodoende uniformiteit en integratie gedurende het totale productontwikkelingsproces.

Met de combinatie van standaardfuncties en optionele uitbreidingen van EPLAN Electric P8 optimaliseert wij het volledige engineeringproces en zorgen we voor een blijvende kwaliteitsverhoging van uw automatiseringsdocumentatie.

Voor het beste resultaat is het noodzakelijk om alle innovatieve functies binnen EPLAN. Batennurg Beenen is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de verschillende engineeringtools. Wij werken voor verschillende klanten aan specifieke databanken, formulieren en macro’s.

 

Bekijk de Aftermovie van het event hier : https://www.youtube.com/watch?v=3jEAtXskauU&ab_channel=EPLANNL


Sitemap