Veelzijdige datalogger voor kleine tot middelgrote toepassingen

Veelzijdige datalogger voor kleine tot middelgrote toepassingen

Conventionele historians vragen een hoge investering, wat een flinke drempel opwerpt. Uit de behoefte voor een alternatief is door Batenburg Beenen de MercatorNX  datalogger ontwikkeld. De MercatorNX datalogger is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote toepassingen.

De MercatorNX  datalogger biedt de volgende voordelen :

  • lage kosten voor de totale softwareoplossing,
  • minimale footprint, om hardware kosten laag te kunnen houden,
  • out-of-the-box, voor een snelle implementatie,
  • volledig: datalogging, rapportage en data export.

MercatorNX Datalogger

Techniek

Het fundament van de datalogger is MercatorNX. Deze software vindt zijn oorsprong in de verpakkings- en logistieke markt en geeft daar invulling aan een aantal MES gerelateerde vraagstukken. In dit toepassingsgebied wordt veel met randapparatuur gecommuniceerd, zoals wegers, scanners, printers, PLC’s, enz. Voor het uitlezen van de apparatuur zijn robuuste bouwstenen gemaakt, welke modulair in te zetten zijn afhankelijk van de layout van bijvoorbeeld een verpakkingslijn. Op basis van deze bouwstenen is de datalogger ontwikkeld.

Rapportage
De datalogger wordt geleverd met rapportage mogelijkheden. Deze rapportage is op basis van Reporting Services en kan vanuit een browser benaderd worden. Er worden een aantal rapporten meegeleverd met de datalogger, om in de basis behoefte te kunnen voorzien. Alle rapporten hebben export mogelijkheden naar de formaten: Pdf, Excel en Word.

 

Rapportage

 

Voldoen deze rapporten niet aan uw wensen? Geen probleem. Omdat de rapporten zijn ontwikkeld met SQL Server Reporting Services, is het mogelijk om de rapporten geheel naar uw smaak in te richten.

Sitemap