Jarenlange samenwerking met Abbott

“Huisinstallateur Batenburg Beenen zit ook letterlijk bij Abbott in huis”. Abbott Laboratories BV in Zwolle is de Nederlandse vestiging van een grote internationale onderneming met het hoofdkantoor in Amerika. De producent van baby-, sport- en sondevoeding werkt onder zeer strenge hygiënische condities en heeft de afgelopen jaren veel panden van buren opgekocht om zo de eigen bedrijfsruimte te kunnen uitbreiden. Dat betekent ook continu werk voor een ploeg Batenburg Beenen medewerkers van wisselende grootte. De werkzaamheden bestaan uit aanpassing, uitbreiding en renovatie van alle mogelijke elektrotechnische-, data-, besturings-, en beveiligingsinstallaties.

Batenburg Beenen kent de installaties inmiddels van binnen en van buiten. Het eigen magazijn van Batenburg Beenen, inpandig bij Abbott, de Abbott kleding van de Batenburg Beenen medewerkers; het zijn stuk voor stuk indicaties van de perfecte manier waarop opdrachtgever en huisinstallateur met elkaar samenwerken.

Leveringsomvang

De volgende oplossingen en diensten worden door Batenburg Beenen geleverd:

Oplossingen

 

Ontzorgen

Diensten

Service
Industriële Installatie
Panelenbouw
Software Engineering
E&I Engineering

Kenmerken

  • Renovatie, onderhoud, inspectie en aanpassing van de elektrotechnische-, data-, besturings- en beveiligingsinstallaties (brandmeld-, CCTV-, inbraak-, toegangscontrole-installatie).
  • Trafo, NSA groter dan 250 kVA
  • Ethernet, glasvezelkabel, Profibus.
  • Zuurstofkasten, speciale aarding, noodstroom, inrichting laboratorium.
  • Ervaring m.b.t. duurzame installaties zoals bewegingsmelders en gebouwbeheersystemen.
  • Data-installaties, inrichting van computerruimten.
Sitemap